maatwerk adviesrapport

Wat is een maatwerkadvies rapport?

Een maatwerkadvies rapport laat u zien welke bouwkundige en installatietechnische maatregelen u nog kunt nemen om de energieprestatie van uw woning of bedrijfspand te verbeteren. Dit gebeurd door eerst de huidige energieprestatie te berekenen en vervolgens wordt er gekeken welke verbeteringen er aangebracht kunnen worden. Daarnaast ontvangt u een duidelijk overzicht van de investeringskosten en terugverdientijd van de te nemen maatregelen.

Het opstellen van het maatwerkadvies rapport

Het maatwerkadvies rapport wordt altijd opgesteld door een erkend EPA U/W adviseur. De adviseur komt bij u thuis en neemt zaken op als de geometrie van uw woning en kijkt naar de huidige isolatie en technische installaties. Aan de hand van die gegevens wordt uw huidige energieprestatie berekent. Vervolgens wordt er gekeken met welke maatregelen de energieprestatie verbeterd kan worden en wat hiervan de investeringskosten zijn. Uw huidige energieprestatie en de aanbeveling ontvangt u vervolgens in een rapportage.

Bij pulsar steken wij een beetje meer energie in een maatwerkadvies rapport

Net als bij de meeste adviesbureaus ontvangt u bij ons een keurig nette rapportage over welke maatregelen u kunt nemen om uw woning te verbeteren. Waar voor de adviseur normaal gesproken het werk ophoudt, begint voor u pas de echte uitdaging. Het realiseren van de maatregelen. Wij helpen u graag met opstellen van een energieprestatie verbeterplan, waarin we samen met u bekijken wat de beste manier is om de voorgenomen verbeteringen te realiseren.

energieprestatie verbeterplan

Schuiven naar boven