Over ons

Onze missie

Pulsar energieadvies is een snelgroeiend adviesbureau gespecialiseerd in duurzame oplossingen. Ons team van adviseurs gaat iedere dag vol energie aan de slag om samen met u tot de beste duurzaamheidsoplossingen te komen. Wij staan voor eerlijk en transparant advies waarbij de wensen van onze klanten centraal staan. Bij het adviseren van onze klanten streven wij altijd naar een optimale balans tussen mens, milieu en het kostenplaatje.

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat wij door het adviseren van onze klanten op het gebied innovatieve oplossingen en effectief bewezen duurzame maatregelen, wij de wereld iedere dag een klein stukje mooier maken. Wij geloven in een toekomst vol hernieuwbare energie waarin iedereen zich thuis voelt. 

Ons team

Peter van Benten

Owner & founder

Zita Dunker

Manager administration

Martin Edens

Senior adviser

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd opzoek naar energiek talent. Wil jij werken of stagelopen bij één van de leukste bedrijven van het noorden? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@pulsarenergieadvies.nl

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Freelance EPA U/W adviseur

Voor opdrachten in de noordelijke 3 provincies zijn wij opzoek naar een ervaren en zelfstandig EPA U/W adviseur.

Stagiair(e) marketing & communicatie

Wil jij stagelopen bij één van de leukste bedrijven van het noorden en volg jij een opleiding op het gebied van sales, marketing of communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagiair(e) bouwkunde/werkvoorbereider

Ben jij goed georganiseerd, nauwkeurig en wil jij bij ons meedraaien als junior projectleider? Neem dan snel contact met ons op!

Schuiven naar boven