Recensies

Mooi bedrijf dat zelfs tijd voor klanten maakt als ze eigenlijk dicht zijn. Helemaal top


bron: google review

Geweldig bedrijf hoge kwaliteit en gekwalificeerd personeel.


bron: google review

Uitstekend eindresultaat en een top adviseur!


bron: google review
"Nadat onze spouwmuren waren geïsoleerd bleven wij last van tocht houden. Ik dacht dat de isolatie niet goed was aangebracht. Na een controle van Pulsar energie advies bleek dat er een holle ruimte zat tussen onze kozijnen en de stelkozijnen. Aan de hand van de gemaakte rapportage hebben wij deze laten vullen en is de tocht verleden tijd."
Dhr. Bos
Vlagtwedde
Pulsar energie advies is onze vaste partner bij het energetisch verbeteren van het woningbestand van onze klanten in de sociale huursector. Zij helpen ons op een praktische manier om de duurzame doelstellingen van onze klant te vertalen in concrete oplossingen.
J. de Wit
ViaBuild
"Nadat ik van 3 verschillende bedrijven 3 verschillende adviezen had gekregen heb ik Pulsar energie advies ingeschakeld. Zij konden mij duidelijk aan de hand van feiten uitleggen wat voor onze woning de beste keuze zou zijn. Dit heeft mij veel geld bespaard omdat ik neigde naar een duurdere variant die minder geschikt bleek te zijn."
Anita
Hoogezand
Pulsar energie advies heeft ons en onze buren geholpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van verduurzamen. Onze woning heeft nu een a-label en onze energiekosten zijn flink omlaag gegaan.
Dhr. van der Graaf
Groningen

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder.

Schuiven naar boven