Zakelijk advies

Uw betrokken partner voor energetisch advies

Pulsar energie adviseert overheden, woningcorporaties, vastgoedverhuurders en aannemers op het gebied van energetische maatregelen. En dit doen wij net een beetje anders dan de meeste adviesbureaus. Voor onze opdrachtgevers gaan wij een stapje verder. Niet alleen stellen wij energieprestatieadviezen op, ook testen wij de praktische uitvoerbaarheid van de te nemen maatregelen. Daarnaast kunnen wij uw bedrijf ondersteunen met projectbegeleiding en kwaliteitscontroles van de uitgevoerde maatregelen.

 

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Onze adviseur komt graag bij u langs om kennis te maken of voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte.

EPA U/W

Energieprestatieadvies voor utiliteitsbouw en woningbouw.

Projectbegeleiding

Projectbegeleiding voor opdrachtgevers en onderaannemers.

Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole tijdens de uitvoering en voor of na oplevering.

Energieprestatieadvies

Het energieprestatieadvies (EPA) is een maatwerkadvies opgesteld door een gecertificeerd adviseur met als doel u inzicht te geven in de maatregelen die u kunt nemen om vastgoed te verbeteren. Pulsar energieadvies kan u helpen met het opstellen van het EPA advies, het berekenen van de investeringskosten, besparing en terugverdientijd. En het kiezen van de meest effectieve maatregelen.

Projectondersteuning

Steeds vaker wordt Pulsar energie advies ingeschakeld om bij renovatieprojecten te ondersteunen en bij te sturen waar nodig. Het juist interpreteren en nauwkeurig uitvoeren van de aanbevolen maatregelen vergt veel kennis van de diverse disciplines die bij het energieprestatieadvies horen. Knelpunten die bij de uitvoering van de maatrelgelen voor complicaties zorgen, kunnen leiden tot hoge kosten of het niet behalen van de beoogde energieprestatie. Door onze praktische kennis van zaken kunnen wij deze problematiek van te voren ondervangen en op tijd bijsturen. 

Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole is een belangrijk onderdeel bij oplevering en wordt bij voorkeur door een onafhankelijk partij uitgevoerd. Pulsar energie advies kan in veel gevallen deze controle voor u uitvoeren. U ontvangt van ons een heldere rapportage met onze bevindingen en aanbevelingen.  

Thermografisch onderzoek na uitvoeren isolatiemaatregelen in Deventer

Projecten

Isolatie advies voor 38 woningen
in Groningen

Koudebrug controle 34 woningen
in Assen

Schuiven naar boven